DOŁĄCZ DO AKTYWISTÓW I AKTYWISTEK GREENPEACE

DZIAŁAJ Z NAMI!

Jeśli chcesz działać, aktywnie angażować się w działania skupione na ochronie naszej planety i masz ukończone przynajmniej 16 lat, dołącz do aktywistek i aktywistów Greenpeace! Wspólnie z nami przeżyjesz przygodę życia, rozwiniesz nietypowe umiejętności, spotkasz niesamowite osoby, z którymi będziesz działać na rzecz prawdziwej zmiany - zmiany, która jest niezbędna, by ochronić świat, jaki znamy. Nie musisz mieć żadnych supermocy - wystarczy zapał i chęć do działania!

Dołączając, masz wiele możliwości, ale jedno jest pewne - będziesz działać! Możesz działać aktywistycznie, czyli brać udział w pokojowych akcjach bezpośrednich i protestach. Kojarzysz rozwieszanie banerów na budynkach, łodzie blokujące platformy wiertnicze na morzu lub blokowanie maszyn, wycinających lasy? To właśnie są pokojowe akcje bezpośrednie, w których biorą udział nasze aktywistki i aktywiści.

Wspólnie z nami możesz też angażować się w lokalne i globalne działania skupione na wspieraniu prowadzonych przez nas kampanii. O tym, jakimi tematami zajmujemy się obecnie, przeczytasz tutaj: greenpeace.org/poland/dowiedz-sie

To co? Dołączasz?

Jeśli chcesz z nami działać, wypełnij formularz znajdujący się na tej stronie - nie ogranicza Cię ani Twoje miejsce zamieszkania, ani poziom wiedzy o ochronie środowiska. Twoja motywacja i determinacja do działania jest jedynym wyznacznikiem możliwości działania z nami! Sprawdzaj regularnie swoją pocztę - tam prześlemy Ci dalsze informacje!

Uzupełnij formularz i dołącz do nas!

Administratorem danych jest Fundacja Greenpeace Polska. Przeczytaj klauzulę informacyjną wyjaśniającą, jak przetwarzamy dane osobowe.